grote strik, BDO, Den Bosch

BDO, Den Bosch

In de periode rond de officiële opening van het nieuwe kantoor van BDO in Den Bosch (november 2012) hing er tegen de achterkant van dit gebouw een grote strik. Aangezien dit gebouw pal aan de snelweg A2 ligt hebben vele automobilisten zich er waarschijnlijk over verbaasd. Zoals u op de foto kan zien hing de strik niet echt op een handige plaats om deze ook bij de openingshandeling te betrekken, dat gebeurde binnen. Maar de gasten, en de 100-duizenden voorbijgangers zagen wel meteen dat er bij BDO ‘wat’ te doen was.

Montage

Vanwege het feit dat de gevel van het gebouw lastig is te bereiken hebben we gebruik gemaakt van de glazenwassers gondel om alles te monteren. Dit ging prima behalve dan dat het in november behoorlijk koud kan zijn in zo’n bakje. De strik en het lint hebben een paar weken tegen de gevel gehangen en ondanks de toch wel forse wind is alles mooi blijven hangen. We gebruikten hiervoor een strik van maar liefst 7,5 meter breed en een lint van 140 cm.

Video opening BDO Den Bosch.

Aangezien dit, voor zover wij kunnen achterhalen, de grootste strik van Nederland, Europa of misschien wel de hele wereld is hebben we hier een video van gemaakt. Deze video staat op het kanaal van Attractie Verhuurshop, ons zusterbedrijf.