Als u op zoek bent naar een openingslint dan bent u bij ons aan het goede adres.

Uw eigen Openingslint.

Wij maken Openingslinten op maat in haast elk denkbare kleur, in totaal kunt u kiezen uit 32 verschillende kleuren waarvan we er altijd zo 9 op voorraad hebben. Aangezien we onze linten op maat ‘van de rol’ maken kunnen we deze in elke breedte en iedere lengte leveren. De meest gebruikte breedte voor een lang lint om een gebouw is 70 cm en voor korte lengtes 35 cm.

Openingslint doorknippen.

Het kenmerk van een zo’n lint is dat het nooit heel blijft. Als openingshandeling wordt het haast altijd doorgeknipt. Dat kunt u met een gewone schaar doen maar u begrijpt waarschijnlijk wel dat wij hier een bijzonder schaar voor hebben, deze is maar liefst een meter lang.

Wij maken het u makkelijk.

Nadat uw openingslint gemaakt is kunnen wij het bij u bezorgen of zelfs komen bevestigen. U kunt het bij ons ophalen of wij kunnen het via PostNL naar u opsturen eventueel samen met een grote schaar.

Een mooie strik in uw lint.

Naast openingslintenĀ  zijn wij ook gespecialiseerd in het maken en bevestigen van grote strikken en met ‘groot’ bedoelen wij strikken met een breedte van 1 tot zelfs 7,5 meter. U begrijpt dat dit zomaar een lint is dat we even strikken. We hebben een ‘Basis strik en lint opening‘ die (haast) overal kan worden toegepast. Daarnaast kunnen wij ook uw gebouw geheel, of gedeeltelijk, ‘strikken’.

Nu een openingslint bestellen?

Zoek niet verder en kijk op onze lint pagina voor meer informatie.
Heeft u een vraag? Stuur ons dan een email via info@StrikXL.nl.