Ben u op zoek naar een goed idee, suggestie of tip voor het organiseren uw opening? Dan kunnen wij u op weg helpen.

De ideeën voor een opening zijn eindeloos.

Als je er even voor gaat zitten en op internet rond kijkt zijn er allerlei oplossingen en tips te vinden voor de opening van uw bedrijf, gebouw, winkel, kantoor, pand of wat voor zaak of organisatie u ook heeft. Als u voldoende budget heeft dan is haast alles mogelijk. Maar u kunt het natuurlijk ook simpel houden. U kunt kiezen voor een originele opening, een ludieke opening, een spectaculaire of het juist klassiek houden.

Wij hebben eigenlijk maar 1 openingsidee.

Bij ons kunt u terecht voor een eenvoudig idee in een mooi en spectaculair jasje. Een openingslint met een schaar en een strik maar dan in een eXtra Large uitvoering. Vandaar onze naam; StrikXL.

Wij pakken uw hele gebouw in!

Met een lang lint en een grote strik van 1, 2, 3 of maar liefst 7 meter breed pakken wij uw pand in. Bij de opening knipt uw vip met een enorme schaar als openingshandeling het lint door en, als u wilt, schieten we op dat moment ook nog eens een lading dwarrels en streamers af.

Dit ene openingsidee kunnen we dan wel weer in vele verschillende vormen uitvoeren. De beste ideeën voor een opening zijn allemaal varianten op dat enen idee. Van een lint met 2 strikken voor uw deur tot honderden meters lint die we met een hoogwerker om uw gevel monteren.

Is dit idee voor uw opening iets voor u?

Kijk, voordat u verder gaat met het organiseren van uw opening, even rond op onze site om te zien hoe wij de afgelopen jaren de nodige openingen hebben verzorgd voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers.

Als ons idee u aanspreekt denken wij graag verder met u mee en maken een vrijblijvende aanbieding voor uw opening.

Verder