U organiseert een opening en bent op zoek naar een passende openingshandeling of act.
Er zijn talloze mogelijkheden, variërend van het inhuren van een bekende BN-er tot het doorknippen van een eenvoudig lintje. Maar de openingsact van de BN-er is te duur en zo’n lintje als openingshandeling te gewoontjes.

Maar welke openingshandeling dan wel?

Wat als we het doorknippen van het lint nu eens doen met een enorme schaar, het lint maar liefst 70 cm. breed is en we met dit lint, ook nog eens, uw hele gebouw inpakken. Als klap op de vuurpijl loopt het lint ook nog eens uit in een strik van maar liefst 3 meter breed. Heb je dan een bijzonder openingshandeling of niet?

Is zo’n opening mogelijk?

Wij, van StrikXL, doen niet anders. Of het nu gaat om een eenvoudige openingshandeling waarbij de wethouder binnen een lint tussen 2 strikken doorknipt of dat onze koning als openingsact, een grote strik van de sporthal laat vallen. Wij doen het graag en vakkundig.

Interesse?

Als zo’n opening u wel wat lijkt dan denken wij graag met u mee. Afhankelijk van uw situatie en wensen doen wij u vrijblijvend een voorstel. Of het nu gaat om een standaard handeling of een act die op maat voor u wordt ontwikkeld, wij doen het graag voor u.

Verder?