Werkwijze

Als je het kort en snel zegt is het niet zo lastig. U verteld ons uw wensen, wij doen u een voorstel, we passen het desgewenst nog aan, u zegt ‘ja’, wij komen doen wat we hebben afgesproken en klaar is kees. Er zijn openingen die zo gaan maar meestal komt er wel wat meer bij kijken. Er zijn ‘strik openingen’ waar we als voorbereiding meerdere keren naar het gebouw komen voor overleg en om verschillende opties te bekijken en bespreken.

Aanbieding

Op basis van uw aanvraag doen wij een eerste, voorlopig en vrijblijvend, voorstel. Dit voorstel bestaat, zo mogelijk, uit een foto van uw situatie waar wij een strik in hebben gemonteerd, een omschrijving van ons voorstel en een prijsindicatie. Wij horen dan  graag uw reactie en gaan, als u wilt, het een en ander verder uitwerken.

Locatiebezoek

Meestal is dan een locatiebezoek noodzakelijk zodat we precies kunnen zien wat kan (en juist niet). We bespreken tijdens dat bezoek dan ook u specifieke wensen en zullen uitleggen wat wij voor u kunnen doen om zo samen tot uw ideale strik & lint opening te komen.

Indien u zelf nog geen uitgesproken idee heeft over uw opening adviseren wij u graag. Heeft u  juist wel specifieke wensen dan doen wij ons best om deze zo goed mogelijk te verwezenlijken.

Definitieve aanbieding

Pas na bovenstaand traject kunnen wij u een definitieve aanbieding doen. Bent u daarmee akkoord dan gaan we voor u aan de slag en gaan ons aandeel in uw opening perfect uitvoeren.

Uitvoering

Op de afgesproken dag komen wij naar u toe, monteren alles en zorgen (indien afgesproken) voor de begeleiding. Na afloop, dat kan dezelfde of de volgende dag zijn of pas na b.v. een week komen we alles weer demonteren en ziet het eruit alsof er nooit wat gebeurt is.

Verder