Mogelijkheden

Een strik en een lint voor uw deur, tegen de gevel van uw winkel, kantoor of zelfs rond uw compleet gebouw? Wij doen het graag en zijn er trots op. Op basis van uw wensen en situatie kijken we wat er mogelijk is en doen dan ons uiterste best om er een onvergetelijke opening van te maken.

Er is veel mogelijk met een grote strik

Graag wil ik u vertellen over wat er allemaal mogelijk is met een lint en een grote strik maar als u naar de foto’s op onze site kijkt krijgt u waarschijnlijk een veel beter beeld. Dit zijn de openingen die we afgelopen jaren ‘gestrikt’ hebben. Ik kan verhalen vertellen over ´gewone´ grote strikken voor de deur of hele grote van maar liefst 7,5 meter die we hoog tegen de gevel bevestigen. Over honderden meters lint die we vanuit een glazenwassers gondel bevestigen, over de vele kleuren die we verwerkt hebben en over de vips, van onze koning tot de buurman, die de openingshandeling verrichte. Haast alles is mogelijk.

Uw opening, onze uitdaging

Elke aanvraag is uniek en een uitdaging voor ons strik-team. Een ‘strik opening’ is haast altijd maatwerk, alhoewel dat het er niet eenvoudiger op maakt zorgt dit er wel voor dat wij ons werk met veel plezier doen. Daag ons uit en hopelijk laten wij, ook u verstelt staan met het resultaat. Of het nu gaat om de opening van grote bedrijven of instellingen waar zelfs koning Willem Alexander de handeling komt verrichten of dat het gaat om iets heel kleinschaligs? Wij strikken alles met net zo veel plezier.

Uw wensen

Heeft u een specifieke wens of lijkt het idee u leuk zonder precies te weten hoe het er gaat uitzien? Laat het ons weten. Wij  gaan ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, eerst met advies en suggesties, daarna met een uitgewerkt voorstel en ten slotte met het bevestigen van een mooie grote strik & lint tijdens uw onvergetelijke opening.

Verder